Kom til releasefest i Amager Bio
Danmarks ukronede konge af dancehall, Pharfar, inviterer til release på sit nye label Møntn Records d. 25/6 - og han tager en håndfuld af de nærmeste venner med, som udover ham selv udgør en overdådig musikalsk buffet i form af:

Wafande, Shaka Loveless, Kaka, Klumben, Raske Penge, Niklas, Runny Money, Ludvig og Ung Tjerkel.

Møntn Records er den nye musikalske legeplads for Pharfar og hans venner, hvor de fremover kan udtrykke sig med 100 % kunstnerisk frihed. Det nye label udgiver sine kommende udgivelser i samarbejde med Target Group og den 25/6 indvies Møntn med Pharfars nye single udspil Klap Kage.

Om den nye single udtaler Pharfar:
"Jeg har altid godt kunne lide når tingene går lige til grænserne. At lave et sang hvor et børnerim blandes med en sang om sex og store numser, er nok lige der hvor jeg synes det er sjovt og måske en anelse provokerende. Men først og fremmest er det sjovt. Det er ironi og det er ekstremer, uden dog at bruge slemme ord.

Nummeret ligger indholdsmæssigt i god tråd med mit tidligere virke. Af med skoene og af med attitude. Frem med selvironi og humor. Musikalsk er vi i en videreudvikling af dancehall universet, hvor Pharfars dybe stemme denne gang er sat lidt op i tonen. Man kan sige det er mere sang og mindre rap."


Line-up fredag d. 25/6 2021 i Amager Bio, København:

Pharfar
Wafande
Shaka Loveless
Kaka
Klumben
Raske Penge
Niklas
Runny Money
Ludvig
Ung Tjerkel

Billetpris: 100 kr + gebyr
Køb billet: https://billetto.dk/e/pharfar-praesenterer-montn-records-release-billetter-540692
Copyright © Møntn Records