FERASFeras har været en etableret artist siden 10’erne og har udgivet musik igennem de fleste af de store pladeselskaber herhjemme i Danmark, men også skrevet hits for udenlandske musikere bl.a. det koreanske boy-band Super Junior.

Men selvom Feras har haft sin fod placeret godt på dendanske musikscene, har han efter turbulente år i den danske musikindustri, formået at vende stærkt tilbage med det som han kalder et ”bagland lavet af guld”. For kort tid efter ”Bandidans” blevtil en færdig sang, fik Pharfar og Feras en idé om at fjerne de fleste led af distributionskæden, og udgive det direkte selv igennem Pharfars nye pladeselskab ”Møntn”.

Dette var en idé skabt af den forventning pladeselskaberne havde til et ”hit”, og en protest for retten til at lave den musik, man som artist gerne vil lave. De to hitmagere mener nemlig. at det danske musikmarked er meget større end det ”lukkede land” pladeselskaberne har gjort det til, og med den erfaring de to har, styrkes deres tro på dette.

”Jeg har ofte stået og set det danske publikum synge med på nye sange, der ikke er på top-charten på Spotify, fordi top-charten på Spotify ikke altid stemmer overens med hvad hele Danmark lytter til af musik,” siger Feras, der også fortæller om, at "Bandidans" heller ikke vil minde om hvad Spotifytop-charten lyder som, men er sit eget og et stykke af den ”rigtige” Feras, der ikke længere vil kede sig med at lave musik, der føles som en kopi af dagens top 10, og heller ikke vil gå på kompromisser med sig selv, på grund af tvivlen om, at pladeselskaberne vil udgive hans sange eller ej.


Copyright © Møntn Records